Sportkanjerbootcamp

Kinderfysiotherapie Regio Westland verzorgt voor kinderen vanaf 8 jaar Sportkanjerbootcamp. Sportkanjerbootcamp is speciaal voor kinderen die zich sociaal of motorisch nog beter kunnen ontwikkelen. De kinderfysiotherapeut heeft extra aandacht voor motoriek, sociale vaardigheden en gedrag. Om het plezier en zelfvertrouwen in sport te vergroten maakt jouw kind tijdens Sportkanjerbootcamp kennis met verschillende sporten, zoals volleybal, dans of voetbal. Drie bootcamplessen worden steeds afgewisseld met 2 sportkennismakingen. De kinderen leren wat ze kunnen en zijn daar trots op.

Extra aandacht

Sportkanjerbootcamp geeft extra tijd, hulp en aandacht aan kinderen bij het beoefenen van sport. Spelenderswijs worden beweegactiviteiten aangeboden; voor elk kind wordt gezocht naar zijn of haar manier van leren. Ook is er specifieke aandacht voor samenspelen en accepteren dat de één ander presteert dan de ander. 

Bootcamp 

8 t/m 15 jaar

Doorlopend

}

Maandag 16.30 - 17.30 uur

Gymzaal De Diamant, Sint Martinusstraat in Naaldwijk, bij mooi weer buiten

Daphne Hakkert

Afwisselend 3 bootcamplessen en 2 sportkennismakingen

Deelnemen

Deelname is mogelijk voor kinderen van 8 tot en met 15 jaar uit de gemeente Westland. 

Kosten
Deelname aan Sportkanjerbootcamp kan met behulp van de strippenkaart van €75. Hiermee kun je aan 10 lessen deelnemen. Sportkanjerbootcamp is aangesloten bij het Kindpakket van de gemeente Westland. 

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ